Nieuwsarchief

Introductie Ds. Verbaas

Mijn naam is Frans Willem Verbaas. Ik ben in 1962 op Marken geboren en heb theologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.
Meer

Een bijzonder bericht namens de diaconie en de stuurgroep Bosnie 

Op zondag 1 juni wordt een noodhulpcollecte gehouden voor onze medemensen in Bosnië die zo getroffen zijn door de watersnood. De diaconie zal de opbrengst van de collecte verdubbelen.
Meer

 

Sam’s kledingactie

Nog even een herinnering voor de kledinginzameling op zaterdag 10 mei a.s. Nog bruikbare kleding, schoenen en huishoudtextiel zijn welkom.

Meer

 

Uitje HVD

De dames van de HVD nodigen onze oudere gemeenteleden van harte uit voor een ‘uitje’ in de Open Hof op woensdag 28 mei.

Meer


Plantenmarkt

Op zaterdag 19 april wordt op het terrein rond de kerk weer de jaarlijkse plantenmarkt gehouden.
Meer

 

Kindergospelfeest

Zaterdag 22 februari, is er een Kindergospelfeest in de Grote of Catharijnekerk in Heusden! Zing je mee?

Lees meer

 

Van boven naar onder de rivieren

Op vrijdag 11 januari heeft u als Hervormde Gemeente te Heusden mij en mijn vrouw op buitengewoon hartelijke wijze ontvangen in het koor van de kerk. Het was een kennismaking die we niet snel zullen vergeten.

Lees meer

 

Actie Voedselpakketten Bosnië

Wat is er fijner dan het ontvangen van een groot pakket met allerlei dingen die je prima kunt gebruiken? Zou het geven van zo’n pak niet nog veel mooier zijn?

Lees meer

 

"De armoede blijft doorgaan..."

Op zondag 5 januari a.s. om 17.00 uur is er weer een Open Deur Dienst in de Grote of Catharijnekerk waar u / jij van harte welkom bent.

Lees meer

 

Leger des Heils in Open Deur Dienst 

In de Open Deur Dienst van 17 november (die begint om 17.00 uur) zal Majoor Daan van Vuuren uit Goes voorgaan. Tijdens deze dienst zal het Legerkoor Confidence (ook uit Goes) zorgen voor de muzikale begeleiding en wordt er een bijzondere collecte gehouden voor het verspreiden van de voedselpakketten in Bosnië.

Lees meer

 

Verkoopdag Het Mosterdzaadje

De verkoopdag van Het Mosterdzaadje komt in zicht. Zaterdag 16 november is het zover. We hopen dat er evenals voorgaande jaren weer veel belangstelling zal zijn.

Lees meer

 

Brunch voor project World Vision

In de vorige Vigilate maakten we al melding van de brunch die op zondag 6 oktober na de morgendienst in de Open Hof zal plaatsvinden. De ZWO organiseert deze brunch ten bate van het project World Vision.

Lees meer

 

Gemeentedag

Op zaterdag 21 september a.s. is er weer de jaarlijkse open gemeentedag in en rondom onze kerk. Met activiteiten voor jong en oud waaronder de traditionele BBQ.

Lees meer