Plantenmarkt

Op zaterdag 19 april wordt op het terrein rond de kerk weer de jaarlijkse plantenmarkt gehouden. Er zijn geraniums te koop, vlijtige liesjes, begonia’s, margrieten, hanging baskets en allerlei andere kleurrijke zomerbloeiers, voor in de tuin of in potten op het terras/balkon. Rechtstreeks bij de kweker ingekocht, dus van zeer goede kwaliteit.

Ook hebben we groente- en kruidenplantjes, aardbeien, potgrond, een keur aan vaste planten en prachtige snijbloemen. Kortom: er is zeker iets voor u bij. En de prijzen zijn niet hoger dan bij de diverse tuincentra. Uw auto kunt u op het kerkterrein parkeren. Koffie, thee en fris met iets lekkers erbij bieden wij u ook graag aan.

Dit jaar is de gehele opbrengst bestemd voor schoolspullen voor kinderen in Bosnië die niet naar school kunnen, omdat ze niet zelf voor de schoolbenodigdheden kunnen zorgen. Kinderen van ouders met geen of een minimaal inkomen kunnen niet naar school omdat er eenvoudig geen geld is voor schoolspullen. Zo blijven ze dus altijd kansloos! Daar willen we met elkaar iets aan doen.

We zouden het heel fijn vinden u op zaterdag 19 april tussen 09.30 en 12.30 uur bij de kerk te ontmoeten – u bent van harte welkom! Mocht u verhinderd zijn maar wel planten willen aanschaffen, dan regelen wij graag iets voor u.

Stuurgroep Bosnië