"De armoede blijft doorgaan..."

De Commissie Open Deur Diensten wenst u een voorspoedig 2014 en vraagt uw / jouw aandacht voor het volgende.

 

Op zondag 5 januari a.s. om 17.00 uur is er weer een Open Deur Dienst in de Grote of Catharijnekerk waar u / jij van harte welkom bent. Voorganger is Ds. Nieuwkoop uit Zwolle en de muziek wordt verzorgd door de bekende Brassband “O & U”. Na afloop is er heerlijke Snert voor iedereen! Het thema van de dienst is “Leve de Koning in ons midden!”

 

Voorafgaand aan deze dienst is er ook dit jaar weer een inzameling in NATURA voor de voedselbank in Heusden. De Voedselbank kan uw steun heel hard gebruiken. "De armoede blijft doorgaan" en dat betekent dat steeds meer mensen afhankelijk zijn van de Voedselbank. We willen dan ook samen met u proberen om de opbrengst ten opzichte van vorig jaar te verdubbelen!!

 

Hoe kunt u, hoe kun jij meedoen aan deze collecte in natura?

De voedselbank heeft grote behoefte aan zaken die lang houdbaar zijn zoals: rijst, spaghetti, saus, jam, hagelslag, pindakaas, blikgroente, etc. Maar misschien heeft u ook wel een mooi spel, snoep, boek of een ander kadootje over,zodat de voedselbank eens wat extra’s zou kunnen doen.

 

Neem één of meerdere van deze artikelen mee naar de dienst en wij nemen deze graag bij binnenkomst in ontvangst. Aan het einde van de dienst zullen wij de opbrengst overhandigen aan de coördinator van de voedselbank. Uw bijdrage in geld, blijft natuurlijk ook heel welkom.

 

Wij rekenen op uw hulp!

 

Tot ziens in 2014!