Leger des Heils in Open Deur Dienst

In de Open Deur Dienst van 17 november (die begint om 17.00 uur) zal Majoor Daan van Vuuren uit Goes voorgaan. Tijdens deze dienst zal het Legerkoor Confidence (ook uit Goes) zorgen voor de muzikale begeleiding en wordt er een bijzondere collecte gehouden voor het verspreiden van de voedselpakketten in Bosnië. Na afloop van deze bijzondere dienst is er voor iedereen koffie, thee en warme choco met wat lekkers!

De ODD Express brengt u warm en droog naar de kerk!

Omdat parkeren in de vesting soms echt een probleem is en de dagen in de herfst kouder en natter worden, willen we bij wijze van proef alle bezoekers een busdienst aanbieden met "De ODD Express". Deze oude bus rijdt in pendeldienst van het parkeerterrein van de Hart Transport in Heesbeen op en neer naar de kerk en brengt u na afloop (voor of na de koffie) weer terug. Dit is een proef die mogelijk wordt gemaakt door de firma P. Verbeek, die hiervoor geheel kosteloos een oldtimer bus ter beschikking stelt. De bus rijdt vanaf 16.30 uur op en neer naar de kerk. De laatste zal gaan om 16.50 uur. Een extra reden om te komen!

Wij hopen dat u/jullie er allemaal weer bij zullen zijn en ook het goede doel zullen steunen.

Commissie Open Deur Diensten. Meer info: www.facebook.com/oddheusden