Verkoopdag Het Mosterdzaadje

De verkoopdag van Het Mosterdzaadje komt in zicht. Zaterdag 16 november is het zover. We hopen dat er evenals voorgaande jaren weer veel belangstelling zal zijn. Er is van alles te koop: prachtig handwerk, mooie bloemstukken, zelfgemaakte kaarten, en andere leuke cadeau artikelen.

 

Verder is er een grabbelton, enveloppen trekken en een loterij voor klein en groot. Hoofdprijs: een levensmiddelenmand plus €100,-. Er zijn ook levensmiddelen te koop, zoals aardappelen, uien, zuivel, jam, koek en cake.

 

Een bezoek aan de koffiehoek is zeker de moeite waard. Het lekkers dat daar te nuttigen is, wordt verzorgd door eigen leden, maar ook door niet-leden.

 

Als vanouds doen we een beroep op medewerking vanuit de gemeente: Zou u voor ons koek, cake of (appel)taart willen bakken en deze vrijdagavond 15 november afleveren in de Open Hof? Weet dat we uw bakkunst waarderen. Iedereen is welkom in de Open Hof, Breestraat 10, op zaterdag 16 november van 10.00 uur t/m 15.30 uur.