Bloemenverkoop voor Roma kinderen

Op zaterdag 20 april wordt op het terrein rond de kerk weer de jaarlijkse plantenmarkt gehouden. Er zijn geraniums te koop, vlijtige liesjes, begonia’s, margrieten, hanging baskets en allerlei andere kleurrijke zomerbloeiers voor in de tuin of in potten op het terras/balkon. Rechtstreeks bij de kweker ingekocht, dus van zeer goede kwaliteit. Ook hebben we groente- en kruidenplantjes, aardbeien, potgrond, een keur aan vaste planten en prachtige snijbloemen.Kortom: er is zeker iets voor u bij. En de prijzen zijn niet hoger dan bij de diverse tuincentra.

Uw auto kunt u op het kerkterrein parkeren. Koffie, thee en fris met iets lekkers erbij bieden wij u ook graag aan. Dit jaar is de gehele opbrengst bestemd voor de Roma school lunches. Al voor één euro kunt u een kind een lunchpakketje geven, zodat het een extra stimulans heeft om naar school te gaan. We zouden het heel fijn vinden u op zaterdag 20 april tussen 09.30 en 12.30 uur bij de kerk te ontmoeten – u bent van harte welkom! Mocht u verhinderd zijn maar wel planten willen aanschaffen, dan regelen wij graag iets voor u.